Harley-Davidson-yhteisö kutsuu – tule mukaan!

Kysy lisää

Tampere Chapter Finland ry on tiivis Harley-Davidson-yhteisö Tampereella, Pirkanmaalla. Jäseneksi yhdistykseemme voi liittyä kuka tahansa Harley-Davidson-moottoripyörän omistaja, joka sitoutuu noudattamaa yhdistyksen sääntöjä.

Tampere Chapter on kansainvälisen Harley Owners Groupin eli H.O.G:n alaosasto. 

Jokaiseen chapteriin on liityttävä erikseen ja jokainen niistä perii oman jäsenmaksunsa. Tampere Chapterin jäsenyys edellyttää aina kansainvälistä H.O.G.-jäsenyyttä.

Tampere Chapterin jäsenmaksu on 20 €/kalenterivuosi (v. 2022). Liittymismaksua ei ole. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä lisätietoja tai hae jäseneksi alla olevalla lomakkeella!

Monipuolista jäsentoimintaa

Tampere Chapter tarjoaa monipuolista toimintaa jäsenilleen. Päämääränä on turvallinen ajaminen ja hauska yhdessäolo mukavassa joukossa.


Järjestämme yhteisiä ajoretkiä, koulutusta ja tapahtumia rennossa Harley-Davidson-hengessä. Osallistumme myös sekä yhdessä että erikseen kansallisiin ja kansainvälisiin ralleihin ja tapahtumiin, joita muut samanhenkiset yhdistykset ja yhteisöt järjestävät.


Chapterin toimintaan ovat tervetulleita Harley-Davidson-moottoripyörien omistajat sekä heidän perheenjäsenensä. Naisille suunnattu Ladies of Harley (L.O.H.) -toiminta kokoaa yhteen Tampere Chapterin naiset aina H-D-kuskeista kyydissä viihtyviin. Chapterin naisjäsenet ovat automaattisesti kansainvälisen H.O.G:n Ladies of Harley -jäseniä.

Lue lisää toiminnasta

Hae jäseneksi!

Tampere Chapterin jäseneksi hakeminen onnistuu helposti oheisella jäsenanomuksella. Tutustu yhdistyksemme sääntöihin ja täytä jäsenanomus. Jos olet Harley-Davidson-kuski ja hyväksyt säännöt, olet tervetullut mukaan.


Jos haluat pyytää lisätietoa toiminnastamme, se onnistuu parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tamperechapter@gmail.com. Palaamme yhteydenottopyyntöihin ja tiedusteluihin mahdollisimman pikaisesti.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin

Liity jäseneksi

Tampere Chapterin jäsenanomus

Kyllä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.