Aktiivinen Harley-Davidson-kerho

Tule mukaan toimintaan

Tampere Chapter Finland ry on rento ja aktiivinen Harley-Davidson-kerho Tampereella.

Tutustu Tampere Chapterin hallitukseen sekä roadcrew-tiimiin ja pyydä rohkeasti lisätietoja toiminnastamme!

Toiminnassamme on mukana sekä pitkän linjan Harley-Davidson-harrastajia että uusia tulijoita – otamme kaikki kiinnostuneet mielellämme mukaan toimintaan. Jos haluat kuulla lisää, saat meihin kätevimmin yhteyden sähköpostitse osoitteella tamperechapter@gmail.com.

Tampere Chapter -hallitus 2023

Jukka Heroja

 • Director

Olen Jukka Heroja, ja Director, eli puheenjohtaja Tampere Chapterissa. 

Aloitin moottoripyöräilyn 2009 vanhalla Hondalla. Harjoittelin suljetulla alueella, ja pikku hiljaa reviiri laajeni. Ensin oli BMW-pyöriä, pari Hondaa, ja kaverin innostuksesta vuokrasin HD Sportsterin. Vuodessa pyörä vaihrui touringiin ja nyt Ultra Limited.

 

Tätä et minusta tiennyt; olen laulanut M.A Nummisen musiikkivideolla "Schubert meets Numminen" Helsingin ruotsin suurlähetystön sisäpihalla sukellusräpylät jalassa. :)

 

Ilkka Heikkilä

 • Assistant director

Moi, olen Ilkka, Assistant Director.

Ajellut useimpia vuosia metsäteitä ennen HD-kautta, ja sitä on nyt jatkunut since 2017. Pan American myötä on nyt palattu metsäteille!

Tätä et minusta tiennyt; olen hypännyt benji-hypyn! :)

 

Ilves.

 

Johanna Heikkilä

 • Treasurer

Olen Johanna, Treasurer, eli hoitelen yhdistyksen talousasiat. 

Olen "tarakkaharakka", ja puolisoni houkuttelemana tullut Tampere Chapterin toimintaan mukaan vuonna 2019 ja kivaa on ollut!

Saa nähdä onko minulla oma pyörä vielä joskus... ensin pitäisi ajaa kortti.

 

Tätä et minusta tiennyt; olen ollut TV:ssä tietokilpailussa! ;)

 

Ilves.

 

Ilpo Janka

 • Secretary

Hei, olen Ilpo, ja kymmenettä vuotta H.O.G. Tampere Chapterin sihteeri ja yksi neljästä perustajajäsenestä. Allani on järjestyksessä seitsemäs moottoripyöräni Pan America. Suosikkejani ovat päällystämättömät maalaistiet, metsäautotiet ja kohtuukuntoiset polut. 

Vaimoni Inga istuu mahdollisuuksien mukaan takana ja nauttii kauniista maisemista. Olemme yhdessä ajelleet Euroopassa ja USA:ssa, ja minä myös afrikassa ja Aasiassa. 

Työssäni matkustin paljon, mutta siitä huolimatta, tai juuri sen vuoksi, haluan edelleen nähdä maailmaa ja eri kulttuureja. 

Moottoripyöräilyä aion jatkaa niin kauan kuin pyörä käsissä pysyy. 

 

Matti Siitama

 • Membership Officer

Olen Matti Siitama, ja tehtäväni Chapterin hallituksessa on jäsenvastaava,. eli Membership Officer. 

Matkani kaksipyöräisten "moottorihärveleiden" kanssa alkoi 70-luvun alussa pappatunturilla, jonka hankintaan meni kaikki 13-vuotiaaksi saakka säästetyt viikkorahat, 200 markkaa. Sen jälkeen tuli Vespa ja 7 japanialaista" moottoripyörää, alkaen piikkisestä ja päättyen Suzukin 1400 GSX:ään. Olin ensimmäistä vuosikertaa joka joutui aloittamaan moottoripyöräilyn 125 m3 pikkupyörällä. Se oli katkera pala, kun kavereilla oli suuri kuutioisia Hondan "tuutteja" ja 900 m3 Kawoja.

Ensimmäinen Harrikka kotiutui vasta 10 v. sitten. Nyt menossa kolmas HD, 3-vuotias Lowriderin S.

 

Tätä et minusta tiennyt; olen hypännyt laskuvarjolla muutaman kerran! :)

 

Eero Kallio

 • Head road captain

Moikka, olen Eero ja toimin kerhon Head Road Captainina. 

Hommaan kuuluu suunnitella ja toteuttaa, yhdessä Road Crewn kanssa, kerhon kaikki ajot. 

Harrikkaa olen ajanut viisi vuotta, moottoripyörillä 17-vuotiaasta.

Tallista löytyy Road Glide ST 2022.

 

Tätä et minusta tiennyt; Olen pissannut "vahingossa" Dave Mustainen takapihalle! :D

 

Tappara.

 

Markku Salmesvuori

 • Safety Officer

Olen Markku Salmesvuori, kerhon Safety Officer, rakennusalan yrittäjä ja kolmen kertainen vaari Tampereelta. Motoristina noin 10 vuotta. Ennakoivan ajon opettajakoulutuksen kävin 2017. 

Ensimmäinen ja tähän asti ainoa Harrikkani on Road King 2016, jonka mittariin on kertynyt 60 000 Km. Kotimaa on koluttu melko tarkkaan ja vähän kauempanakin on käyty.

 

Marika Lahtinen

 • Activities Officer

Moi, olen Marika, syntynyt Nokialle, Pihtikorpeen. Minulla on kolme aikuista lasta, ja bonuksena mieheni kolme aikuista lasta. 

Olen toiminut Activities Officerina noin kuusi vuotta.

Mopoilun aloitin 14-vuotiaana Solifer läskitankilla. Motskarin kyydissä aloin istuskella 41-vuotiaana tavattuani nykyisen mieheni, kunnes 42-vuotiaana sain häneltä äitienpäivälahjaksi ensimmäisen oman Harrikan! 

Reissattu ollaan Euroopassa ja Yhdysvalloissa useita kertoja, ja Suomessa tietenkin. HOGissa on ilo olla mukana. Tämä harrastus yhdistää samanhenkiset. 

 

Tätä et minusta tiennyt; Olen käynyt Aitoon kotitalouskeskikoulua -83-86, jossa lypsin lehmät ja hoidin possut ja kudoin mattoja!

 

Pyrintö.

 

Johanna Salmesvuori

 • Ladies of Harley Officer

Olen Johanna Salmesvuori, Road Captain ja LOH Officer.

Lapsuuden mopoilun kautta moottoripyöräilijäksi. Reilu kymmenen vuotta moottoripyöräilyä takana ja toivottavasti paljon kilometrejä edessä. 

Hondasta pyörä vaihtunut Harrikkaan. Tässä kuvassa kolmas HD:ni. 

 

Tappara.

 

Juha "Frank" Mattila

 • Photographer

Moi, olen Frank. Kesän lapsi. HD-matkaaja.

Aloitin työurani mopolähettinä tamperelaisessa rautakaupassa kultaisella 60-luvulla. Siitä ehkä kipinä!

Kahden italiaanon ja viiden japanilaisen jälkeen vuonna 2003 löysin itseni ekan kerran Harrikan selästä. Nyt eläkeiässä, niin kuski, kuskaaja, kuin kuvauskalustokin.

 

Satu Manner-Kallio

 • Webmaster

Moikka! Olen Satu, firman Webmaster, eli päivittelen somea ja verkkosivuja. Mulle voi lähetellä esim. kuvia, mitä voisi käyttää julkaisuissa.

Moottoripyörän kyydissä on tullut istuskeltua teini-ikäisestä saakka, kunnes 2022 ajoin A-kortin. Tallista löytyy Low Rider ST.

 

Tätä ette minusta tiennyt; Olen aloittanut tämän vuosituhannen ensimmäisenä maapallolla, Tongan saarivaltiossa, joka on ensimmäinen maa kansainvälisellä aikavyöhykkeellä, josta "aika alkaa". :)

 

Ilves.

 

Roadcrew

Eero Kallio

 • Head road captain

Antti-Jussi Virtanen

 • Road captain

Johanna Salmesvuori

 • Road captain

Tarmo Santalahti

 • Road captain

Rauno Kinnunen

 • Road captain

Jarkko Rantala

 • Road captain

Toimintaa viikkoajoista teemailtoihin – tule mukaan!

Tampereen Chapter tarjoaa Harley-Davidson-harrastajille ja heidän perheenjäsenilleen kattavasti toimintaa kaikkina vuodenaikoina. Ajokaudella keskeisintä toimintaamme ovat erilaiset yhteisajot. Talvikaudellakaan toimintamme ei hiljene, sillä järjestämme jäsenillemme muun muassa erilaisia vierailuja ja teemailtoja. Myös naisjäsenille on tarjolla monipuolista toimintaa, ja pyrimme kohentamaan jäsentemme ajotaitoja erilaisin koulutuksin.


Chapterimme tarjoaa jäsenilleen perheenomaisen, rennon ja hauskan ilmapiirin sekä mielekästä toimintaa. Moottoripyöräilyn ilo moninkertaistuu muiden samanmielisten kanssa jaettuna, joten tule rohkeasti mukaan!

Lue lisää toiminnastamme