Aktiivinen Harley-Davidson-kerho

Tule mukaan toimintaan

Tampere Chapter Finland ry on rento ja aktiivinen Harley-Davidson-kerho Tampereella.

Tutustu Tampere Chapterin hallitukseen sekä roadcrew-tiimiin ja pyydä rohkeasti lisätietoja toiminnastamme!

Toiminnassamme on mukana sekä pitkän linjan Harley-Davidson-harrastajia että uusia tulijoita – otamme kaikki kiinnostuneet mielellämme mukaan toimintaan. Jos haluat kuulla lisää, saat meihin kätevimmin yhteyden sähköpostitse osoitteella tamperechapter@gmail.com.

Tampere Chapter -hallitus 2024

Jukka Heroja

 • Director

Olen Jukka Heroja, ja Director, eli puheenjohtaja Tampere Chapterissa. 

Aloitin moottoripyöräilyn 2009 vanhalla Hondalla. Harjoittelin suljetulla alueella, ja pikku hiljaa reviiri laajeni. Ensin oli BMW-pyöriä, pari Hondaa, ja kaverin innostuksesta vuokrasin HD Sportsterin. Vuodessa pyörä vaihrui touringiin ja nyt Ultra Limited.

 

Tätä et minusta tiennyt; olen laulanut M.A Nummisen musiikkivideolla "Schubert meets Numminen" Helsingin ruotsin suurlähetystön sisäpihalla sukellusräpylät jalassa. :)

 

Ilkka Heikkilä

 • Assistant director

Moi, olen Ilkka, Assistant Director.

Ajellut useimpia vuosia metsäteitä ennen HD-kautta, ja sitä on nyt jatkunut since 2017. Pan American myötä on nyt palattu metsäteille!

Tätä et minusta tiennyt; olen hypännyt benji-hypyn! :)

 

Ilves.

 

Johanna Heikkilä

 • Treasurer

Olen Johanna, Treasurer, eli hoitelen yhdistyksen talousasiat. 

Olen "tarakkaharakka", ja puolisoni houkuttelemana tullut Tampere Chapterin toimintaan mukaan vuonna 2019 ja kivaa on ollut!

Saa nähdä onko minulla oma pyörä vielä joskus... ensin pitäisi ajaa kortti.

 

Tätä et minusta tiennyt; olen ollut TV:ssä tietokilpailussa! ;)

 

Ilves.

 

Hannu "Oswald" Virtanen

 • Secretary & Membership Officer

Moikka, olen Oswald, kerhon sihteeri ja jäsenvastaava. Kesällä ajetaan, talvella ropataan. Tallista löytyy HD 100 juhlavuoden Softail Night Train. Juttelen mielelläni tekniikasta, mutta sujuvasti myös kaikesta muusta. Mieluiten ajan porukassa letkassa ja yksin keskellä kaistaa.

Tätä et minusta tiennyt: Voitin ysärillä Hugo-ohjelmasta Super Nintendon! B)

 

Jari Suihkonen

 • Head road captain

Moro, olen Jari ja aloitin kerhon Head Road Captainin hommat kauden 2024 alkumetreillä.

HRC suunnittelee, koordinoi ja toteuttaa kerhon ajot yhteistyössä kokeneiden Road Captainien kanssa.

Moottoripyöräilyn aloitin vuonna 1980 vuoden -72 Honda 350 CB pyörällä. Sen jälkeen pyöriä on ollut muutamia.Harleylla aloin ajaa Brasiliassa vuonna 2018 ja totesin sen olevan hauskaa puuhaa. Nyt omistan HD Softail Heritage Classicin.

Kuulen mielelläni ehdotuksia ja ideoita tuleviksi ajotapahtumiksi, ja otan vastaan myös palautetta.

 

Tätä et minusta tiennyt; Olen suorittanut laskuvarjohyppykurssin Brasiliassa 52-vuotiaana!

 

Markku Salmesvuori

 • Safety Officer

Olen Markku Salmesvuori, kerhon Safety Officer, rakennusalan yrittäjä ja kolmen kertainen vaari Tampereelta. Motoristina noin 10 vuotta. Ennakoivan ajon opettajakoulutuksen kävin 2017. 

Ensimmäinen ja tähän asti ainoa Harrikkani on Road King 2016, jonka mittariin on kertynyt 60 000 Km. Kotimaa on koluttu melko tarkkaan ja vähän kauempanakin on käyty.

 

Tuomo Hemminki

 • Activities Officer

Chapterin Activities Officerina järjestelen jäsenille aktiviteetteja. Kuuntelen ja keskustelen mielelläni ideoista. Ota rohkeasti hihasta kiinni tai viestitä sähköisesti. 

Ajelu on elämäntapaharrastus. Ensimmäinen mopoa suurempi kaksipyöräiseni oli vuoden -71 Vespa, josta suoritin 400 markkaa silloisessa kotikaupungissani Turussa. Mittarissa on nykyään 35 tkm ja pyörä on Valkeakoskella kotitallissa täysin ajokuntoisena. Erilaisia muita pyöriä on ehtinyt tulla ja mennä, kunnes päädyin Harrikkaan, etsittyäni vankkaa matkalehmää. Pitkillä matkoilla istuma-asento ja satulan mukavuus ovat tärkeitä. Arvostan myös helppoa huollettavuutta. Erinomaisen luotettavasti HD on käyttöä kestänyt. Hyvänä päivänä Street Glide vaihtaa maisemaa reilut 700 Km ja kuljettaja hymyilee leveästi.

 

 

Roadcrew

Jari Suihkonen

 • Head road captain

Antti-Jussi Virtanen

 • Road captain

Johanna Salmesvuori

 • Road captain

Tarmo Santalahti

 • Road captain

Rauno Kinnunen

 • Road captain

Jarkko Rantala

 • Road captain

Toimintaa viikkoajoista teemailtoihin – tule mukaan!

Tampereen Chapter tarjoaa Harley-Davidson-harrastajille ja heidän perheenjäsenilleen kattavasti toimintaa kaikkina vuodenaikoina. Ajokaudella keskeisintä toimintaamme ovat erilaiset yhteisajot. Talvikaudellakaan toimintamme ei hiljene, sillä järjestämme jäsenillemme muun muassa erilaisia vierailuja ja teemailtoja. Myös naisjäsenille on tarjolla monipuolista toimintaa, ja pyrimme kohentamaan jäsentemme ajotaitoja erilaisin koulutuksin.


Chapterimme tarjoaa jäsenilleen perheenomaisen, rennon ja hauskan ilmapiirin sekä mielekästä toimintaa. Moottoripyöräilyn ilo moninkertaistuu muiden samanmielisten kanssa jaettuna, joten tule rohkeasti mukaan!

Lue lisää toiminnastamme