Monipuolista toimintaa moottoripyöräharrastajille

Tule mukaan toimintaan

Tampere Chapter Finland ry järjestää viihdyttäviä ja monipuolisia aktiviteetteja Harley-Davidsonin omistajille ja heidän perheenjäsenilleen. Ajokaudella järjestämme muun muassa yhteisajoja ja muita ajotapahtumia. Talvikauden toimintaamme kuuluvat esimerkiksi jäsenillat ja erilaiset vierailut.

Naisjäsenille – sekä moottoripyörän omistajille että moottoripyöräilijöiden perheenjäsenille – tarjoamme Ladies of Harley -toimintaa. Chapterin naisjäsenet ovat automaattisesti kansainvälisen H.O.G:n Ladies of Harley -jäseniä. Ladyilla on omia tapahtumia, joista tiedotetaan toimintakalenterissa sekä ryhmän omilla tiedotuskanavilla. Kysy lisää!

Yhteisajoja Tampereen seudulla

Tampere Chapterin Road Crew järjestää ajokauden aikana keväästä syksyyn yhteisiä ajeluita Tampereen seudulla ja lähialueilla. Löydät ajojen tiedot tapahtumakalenteristamme, jota päivitämme tarpeen tullen. Muista myös liittyä WhatsApp-ryhmäämme, jossa jaamme tietoja viime hetken muutoksista.


Ajokauden aikana Chapterin jäsenet voivat koota myös spontaanisti ajoryhmiä, jotka tekevät päiväretkiä tai suuntaavat yhdessä kiinnostaviin tapahtumiin. Tiedotamme niistä muun muassa sosiaalisen median kanavissamme, kuten Facebookissa ja WhatsApp-ryhmässä.

Tutustu tapahtumakalenteriin

Pääralli ja muut viikonlopputapahtumat

Chapterimme pääralli on vuosittainen viikonlopputapahtuma, joka kokoaa jäsenistömme yhteisajoon. Vierailemme päärallin tiimoilta vaihtelevasti eri alueilla. Se sisältää vierailuja erityiskohteisiin eri puolilla Suomea sekä yhteistoimintaa muiden Harley Owners Groupin Chapterien kanssa.


Jos kaipaat tien päälle hyvässä porukassa useammin, niin ei hätää! Toiveiden mukaan kokoamme ajoryhmiä myös muiden kerhojen ja organisaatioiden tapahtumiin.

Vilkasta toimintaa myös talvikaudella

Tampere Chapter Finland ry ei hiljene edes talvikaudella. Ajokauden ulkopuolella kokoonnumme erilaisiin jäsen- ja teemailtoihin, joista saat lisätietoa tapahtumakalenteristamme.


Jäsenillat järjestetään yleensä Harley-Davidson Tampereen tiloissa. Toisinaan vierailemme myös muissa jäsenistöä kiinnostavissa kohteissa. Ehdota rohkeasti mielenkiintoisia vierailukohteita!


Joulun alla järjestämme Chapterin omat pikkujoulut. Myös Bikereiden joulukirkko on oleellinen osa talvista ohjelmaamme.

Monipuolisia koulutuksia moottoripyöräharrastajille

Toimintavalikoimaamme kuuluvat lisäksi monipuoliset koulutukset moottoripyöräharrastajille. Tarjoamme jäsenistöllemme vuosittain esimerkiksi moottoripyörän käsittelyyn ja turvallisuuteen liittyvää koulutusta.


Suosittuja koulutuksia ovat olleet muun muassa ennakoivan ajon koulutus (EAK), ensiapukoulutus ja ajoturvallisuuskoulutus. Koulutuksista on hyötyä sekä aloittelijoille että kokeneille kuskeille, sillä perusasioiden kertaus on aina hyvästä. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!