Dirikan terveiset marraskuu 2023    

                                             

Ajattelin taas lähettää pienen tervehdyksen arvon chapterille. Nyt aletaan olla siellä vuoden harmaimmassa vaiheessa.

Chapterien dirikoilla oli palaveri HOGin Euroopan edustajien kanssa lokakuussa. Kokous pidettiin Vantaalla ja siellä saatiin paljon tietoa Harleyn tilanteesta. Suomessa Harleyn myynti on laskenut noin 15%, mutta kannattavuudessa on kasvua. Seuraan myös USA:n vloggaajia ja siellä myynti Floridassa laskenut 16% ja varastot dealereilla täynnä pyöriä. Perusmallit eivät oikein myy, mutta uudet CVO:t myyvät ainakin tämän kyseisen vloggaajan mukaan. HD Tampereellakin oli syyshulinat, jossa oli ihan yleisöryntäys ja pyöriäkin myytiin. Makkaraa jaettiin ilmaiseksi ja sitä haettiinkin lisää useampia kertoja.

Välillä käyn omaa pyörääni vilkaisemassa talvisäilössä, ja otan siitä kuvan tai kaksi. Itse säilytän pyörääni HD Tampereen talvisäilössä ja onhan se ajatuksena ihana, että jos saan jonkun idean päivittää omaa pyörää niin kaikki varusteet olisi helppo asentaa saman tien. Mutta eilen juuri totesin että kyllä mun pyörä tällä hetkellä on parasta mitä markkinoilta löytyy eli juuri mun ajoihin sopivin! Ensi vuonna saatan saada kyytiin 9v-tyttären pienille siirtymille lähiympäristössä niin ultra limited on turvallisin matkustajankin kannalta. Tytär vannotti minua, etten saa vaihtaa originaaliputkiani möreämpiäänisiin, koska hän pitää sen hiljaisesta äänestä juuri nyt. 

Kun harrastusta aloittelin 2009 Ruotsissa, niin ihastuin ajatuksesta että moottoripyörien maailmassa voisin ehkä joku päivä ostaa sitä parasta mitä markkinoilta saa! Siis julkishallinnon virkamiehen palkka riittäisi ostamaan sen kaikkein parhaiten varustellun pyörän; automaailmaa vuosikymmenet ihastellut nuori mies meni aivan sekaisin ajatuksesta. Ruotsissa asuessani minulle sitä parasta moottoripyörien maailmassa edusti iso BMW tai Honda. No nyt on amerikan pyörä vallannut mieleni mutta sama ajatus viehättää; olen moottoripyörien maailmassa eräällä tavalla hieman varakkaampi kuin autojen, saan enemmän vastinetta rahoilleni.

Eilen 6.11. oli chapterin syyskokous HD Tampereen tiloissa ja oli mukava nähdä oman chapterin jäseniä. Dealeri Mikan kanssa ideoitiin talveksi tapahtumaa, missä huolto-ohjelmaa esiteltäisiin ihan huoltohallin puolella ja Rantalan Jarkon koulutus mp-kolareista on tulossa talvikuukausille myös. Näistä enemmän lähempänä tapahtuma-ajankohtaa ja kun asia varmistuu.

Pikkujoulut ovat lähestymässä ja mielestäni omassa roolissani mun pitäisi ehdottomasti olla paikalla. Tämä ajankohta on vaan mun ammatissani sesonkia ja työnantaja ei mitenkään voi päästää mua juhlimaan viikonloppuisin. Onneksi kesän weekend-talkooporukan kiitokseen pääsen itsekin mukaan tammikuussa; talkooporukka on juhlansa ansainnut!

Ystävällisin terveisin director Jukka    

 

 

0
Feed

Jätä kommentti