Dirikan terveiset 2/2024Terveisiä Tampere chapterin kevätkokouksesta. Paikalla oli ihan mukavasti väkeä. Esityslista oli tavanomainen niiltä osin missä käytiin edellisen vuoden toimintaa läpi ja katsottiin talouslukuja. Talousluvut olivat tosin poikkeuksellisen hyviä, koska Finnish Harley Weekend toi kassaan hieman lisää tuloja. Loppuaika kokouksesta käytettiin keskusteluun tulevasta kesästä ja omasta toiminnasta.

Dealerimme Mika ja Sarita Nieminen aloittivat keskustelun Hogin toiminnan aktivoimisesta. Yhdessä mietittiin, miten lauantain yhteisajoja voisi reitittää siten että ajoporukka saisi vaikka kahvit HD Tampereen pihassa. Ja me kutsuisimme omia kavereita eri merkkisillä pyörillä mukaan ajoihin. Kaikki motoristit nauttivat myös yhteisajoista ja välillä toivovat ajavansa isommassa porukassa. Samoin monet “yksin ajelevat” saattaisivat saapua paikalle, kun kaveriporukka ei ole “päättämässä” mihin ajetaan. Heidät voisi tavoittaa, vaikka somen ryhmien kautta.

Chapterilla oli viime vuonna ensiapukoulutus. Siltä kurssilta saimme suosituksen ensiapulaukun sisällöstä. Tänään kävin nuo laukut hankkimassa Tammedista. Laukut sijaitsevat HD Tampereen parvella vasemmalla seinustalla, missä on muutakin HOG-tavaraa. Tarkoitus on, että nuo laukut napataan mukaan ajoihin. Niitä on kaksi, jotta esim ralleissa kummallakin pyöräletkalla olisi oma laukku. Laukun sisältö on tavanomainen sidostarvikkeineen, mutta mukaan hankittiin vielä avaruuslakana (lämmittämään ojassa makaava motoristia lanssia odotellessa) ja ns. israel-side tukkimaan runsas verenvuoto. Osalla teistä on varmaan oma ensiapulaukku jo nyt mukana. Laukkujen ostolla chapter haluaa korostaa turvallisuuspainotteista asennetta harrastukseen ja yhteisajoihin.

Puhuimme myös mm chapter-huppareista ja Capital chapterin 20v-juhlista. Lisäksi todettiin että omakin chapter täytti 10v helmikuussa 2024, mutta tämän talven aikana chapterimme uusi hallitus ei ole asiaan ehtinyt reagoida vielä. Ehkä syksymmällä juhlitaan tätä porukalla!

Kohta ollaan jo toukokuussa ja ajokalenteriin on merkitty ruosteenpoisto. Nuo päivät ovat todella hyviä kerrata teoriaosuudella ensin niitä tärkeitä liikenteeseen ja ennakoivaan ajoon liityviä asioita, sekä sitten valmiilla radalla kokeilla miten oma pyörä taipuu käännöksiin. Ja meillähän on omat koulutetut valmentajat ohjaamassa eli Jarkko Rantala ja Markku Salmesvuori. Paras ja turvallisin tapa aloittaa ajokausi heidän seurassaan!

Lämmintä kevättä toivoen ja toivottaen Director Jukka

0
Feed

Jätä kommentti