Dirikan tervehdys

Kesä meni vauhdikkaasti ja kilometrejä kertyi jälleen kiitettävästi, puhumattakaan kesän kohokohdasta; Weekend-viikonlopusta Rosendahlissa!

Weekend-kesästä selvittiin hienosti!

Mennyt ajokausi ja kesä ovat olleet Tampereen chapterille varmasti hyvät! Retkiä on tehty ihan keski-Eurooppaa myöten ja edustettu chapterin liiveissä jopa kansainvälisissä tapahtumissa. Kerhon oma ralli pohjanmaalle oli suosittu. Kesän kohokohta meille monelle oli varmasti Finnish Harley Weekend Rosendahlissa. Sään puolesta tuota viikonloppua ei kukaan lämmöllä muistele mutta olihan se huikeaa saada maaliin tuollainen juttu, jota suunniteltiin 18kk ajan. Aina ei ollut helppoa lähteä kokoukseen kun arjessa on monia muitakin juttuja koko ajan vetämässä, mutta kokouksesta tullessa oli hyvä mieli kun oli saanut jakaa omia pohdintoja ja huolia muiden kanssa. Ja meillä on rivissä ihan useampiakin weekendeja järjestäneitä, eli kokemustakin löytyy. Head Road Captain Eero Kallio teki weekendistä kyselyn kaikille osanottajille (114 henkeä) ja saimme alta 30 vastausta. Palaute oli todella hyvää ja hyviä kehitysehdotuksiakin tuli! Mutta kaikkiaan jäi hyvä mieli Weekendistä. Kerroin Weekendin tunnelmista kuvien kanssa myös Anne Marie Dearylle, joka on Hogin “kuluttajakokemusjohtaja” Alankomaissa. Hän oli tosi tyytyväinen siihen, miten saimme tapahtumassa näkymään vahvan brändin. Kiitos tästä kaikesta kuulu tietenkin teille, jotka olitte mukana juhlinnassa ja suunnittelitte ja autoitte tapahtuman rakentamisessa! Kyllä Tampereen juhlista jäi hyvä maku vieraillemme.
Ihan oma ajokesä on ollut kohtalainen, koska jotkut kerhon retket ovat jääneet töiden alle. Mutta ensi vuonna varasin jo Norjan Savaleniin lipun ja hotellin, kun puolisolle sain ajatuksen yksi ilta myytyä. Eli ensi kesänä kohti Norjaa elokuun alussa ja olihan meitä jo alta kymmenen lähdössä.
Mä olen hulluna hidasajo treeniin. Tykkään ottaa harjoituskeilat laukkuihin ja ajaa Ikean p-alueelle sille alueelle, missä ei läpiajomahdollisuutta. Laitan keilat maahan kuten kouluttajat videoilla ja harjoittelen tiettyjä ratoja. Koukuttavaa oppia jotain uutta keski-iässä. Ja nuo reenit eivät vie koko päivää kuten päiväreissut; sopii tällaiselle perheelliselle.
Voimia lämpimään syksyyn ja suunnittelemaan ensi kesän reissuja hyvässä seurassa
Director Jukka

0
Feed

Jätä kommentti