Toiminta

Yhteisajot

Ajokauden aikana Tampere Chapterin Road Crew järjestää yhteisiä ajeluita Tampereen lähiseuduille.

Ajojen tiedot löytyvät AJO- JA TAPAHTUMAKALENTERISTA, jota päivitetään tarvittaessa ajokauden aikana. Mahdolliset lisätiedot ja viimehetken muutokset ilmoitetaan WhatsApp Officialissa.

Muut ajotapahtumat

Chapterimme pääralli on vuosittainen viikonlopputapahtuma, joka kokoaa jäsenistömme yhteisajoon ja suuntautuu vaihtelevasti eri seuduille. Pääralli sisältää yleensä myös vierailuja paikallisiin erityiskohteisiin sekä yhteistoimintaa muiden Chapterien kanssa.

Kokoamme myös ajoryhmiä muiden järjestämiin ajotapahtumiin, jotka sisällytetään tapahtumakalenteriin.

Ajokauden aikana Chapterin jäsenet voivat koota myös spontaanisti ajoryhmiä, jotka tekevät päiväretkiä tai suuntaavat yhdessä kiinnostaviin tapahtumiin. Näistä tiedotetaan yleisimmin jäsenistön käyttämillä sosiaalisen median kanavilla.

Talvikauden toiminta

Ajokauden ulkopuolella kokoonnumme jäseniltoihin AJO- JA TAPAHTUMAKALENTERIN mukaisesti. Jäsenillat järjestetään pääasiassa H-D Tampereen tiloissa, mutta toisinaan vierailemme myös muissa jäsenistöä kiinnostavissa kohteissa. Tällöin myös ajankohta saattaa vaihdella.

Chapterin omat pikkujoulut sekä Bikereiden joulukirkko ovat myös olennainen osa talvista ohjelmaamme.

Koulutus

Tarjoamme jäsenistöllemme vuosittain moottoripyörän käsittelyyn ja turvallisuuteen liittyvää koulutusta, josta erityisesti voidaan mainita ennakoivan ajon koulutus (EAK), ensiapukoulutus sekä ajoturvallisuuskoulutus.